Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Foruden tartelletter kan der komme så meget andet godt ud af en hel kogt kylling, der bliver nedenfor beskrevet flere muligheder med det overskydende
Kog op og smag til med salt og peber, og servér i tarteletternemed en dusk frisk persille. Smid kyllingen i en stor gryde sammen med gulerødder i grove tern, løg i grove både og knoldselleri i tern
Server tarteletternemed kyllinge-stuvningen, pynt af med hakket persille eller et drys af paprika. Rens en kylling, og kom i bouillon- vand, sammen med løg skåret i grove både, halve gulerødder, timiankviste, laurbæblade, og salt og peber fra kværn
Jeg elsker tarteletter og mener absolut ikke at det kun er en forret. Normalt vil jeg servere høns i asparges i tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
Opskrift Tartelettermed asparges. Efter at have været en særdeles bedstemor-agtig ret, har jeg de seneste par år fået øje på det hyggelige i at spise tarteletter
Varm tarteletterne i ovnen hvorefter de fyldes med kyllingefyldet. tarteletter. Pil kyllingen i mindre stykker og kom det i en skål sammen med gulerødderne
Jeg startede jeg med, at skære kyllingen i små stykker og stege dem i olie, i en gryde med salt og peber, da det var gennemstegt, lagde jeg det til side på en tallerken
Server medtarteletter eller kartofler og dampede grøntsager. Bring kogevand og vand i kog - rør maizena ud i koldt vand og hæld det i det kogende vand under omrøring med piskeris
Pensl dem med olie. Rør grov sennep sammen med honning og hvid balsamico. Smag til med salt og peber. Anret tallerkner med grillede hvide og grønne asparges
Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. Hvide asparges med rejer og rygeostcreme. Smelt smørret på en pande ved høj varme, og smid rejerne på sammen med de saltede citroner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.