Kog op og smag til med salt og peber, og servér i tarteletternemed en dusk frisk persille. Lav en opbagning med mel og smør og spæd og med bouillon og lidt aspargesvand under konstant omrøring
En af mine yndlingsretter er dampede aspargesmed sauce mousseline og rejer. Drys til sidst med lidt rejer og server fx med et koldt glas hvidvin eller rabarbersaft
Opskrift Tartelettermedasparges. Efter at have været en særdeles bedstemor-agtig ret, har jeg de seneste par år fået øje på det hyggelige i at spise tarteletter
Til jule plejer jeg at lave disse tarteletter til et eller andet frokostbord, men i den forgangne uge synes mine børn at det ville være en god ide, hvis vi lige lavede dem til aftensmad - så det gjorde vi
Varm tarteletterne i ovnen hvorefter de fyldes med kyllingefyldet. tarteletter. Hvis aspargesne er lange skæres de i mindre stykker og tilsættes sovsen med kyllingen
Skær squash i mindre stykker og bland medasparges og rejer. Jeg havde den med som madpakke på jobbet, og det var dejlig sommerligt med et godt stykke brød til
Så er risottoen klar til servering - pynt med de stegte rejer. Denne ret fik jeg på en restaurant i Frankrig, da jeg var med hele familien ude og se finalen i fodbold et par tage inden jeg rejste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.