Det er næsten så tynd som du kan lave den uden at rulle dejen i stykker-Skæres ud i rudeform. -S Svinefedt smager bedre, giver sprødere klejner og koster det halve
Denne kage er bestemt ikke kaloriefattig - den indeholder også en del fedt, da jeg er tro til den ægte opskrift, og har derfor fulgt den, men erstattet smøret med halv rapsolie og halv flydende becel, som stadig har en smørsmag
Jennifers farmor laver rigtig lækker mad - og det her er hendes absolutte specialitet. Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke
Min mor bagte tit, det hun kalder en et-ægskage, da jeg var barn. Nogen gange kom hun æble eller pærestykker i dejen, og det var jeg meget glad for - og det var min far også
ved 225° - traditionel ovn. ½ time ved 175° - traditionel ovn. 300 g hakket svine- og kalvekød. 1 kg kartofler - koges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 300 g hakket svine- og kalvekød ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 40 g finvalsede havregryn (ca. kulør Tilbehør 1 kg kartofler - koges 600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner ribsgelé
Farmors originale opskrift på vaniljekranse – bare vegansk. Jeg er opvokset med farmors vaniljekranse, hun har bagt dem til min familie siden jeg var lille
- Lærke / Æ Til de ca. For ikke så længe siden, lagde jeg en opskrift op på rabarber crumble. Den viste sig, til min store glæde, at være temmelig populær
Det du skal bruge (16-18 boller). Pensel bollerne med æg eller mælk og bag dem midt i ovnen i 15-20 minutter (hold øje med dem, bagetiden er meget forskelligt fra ovn til ovn)
-). -). 6-8 koteletter. Imens laves tilbehør, ris og stegte grønsager - dejlig nem mad 6-8 koteletter. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.