Indlægget Gode råd til at undgå at småsnacke de forkerte ting blev vist første gang den Foodbaby. Da jeg i dag var nede og træne i FitnessDK spottede jeg i øjenkrogen, at de i Go’Morgen Danmark snakkede om at små snacke, og dette specielt sker om eftermiddagen hvor vi er lidt trætte og udkørte
Det er fuldstændigt afgørende for det gode resultat, at du kommer gryden i ovnen, for på den måde undgår du, at gryden kun får varme nedefra og at grøden derved nemmere brænder på
Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Det er MEGET vigtig du overholder det for, at undgå fødevareforgiftning. Den opskrift jeg vil dele med jer er en GOD og LÆKKER erstatning til, at indtage sit protein tilskud på
Den resterende passionfrugt blandes hurtigt sammen med, så der undgås trevler. For jævelan da - skal udtales med meget påtaget svensk accent - hvor er det her bare en dessert, som smager så fantastisk og så let at lave
Herefter røres mælken i lidt ad gangen imens der piskes for at undgå klumper. Når vi laver lasagne herhjemme er det ofte den traditionelle med kødsovs, lasagneplader og bechamelsovs
Tilsæt vandet lidt af gangen med du rører, så du undgår klumper. Kiksekage uden æg eller ovn. Længe har jeg haft lyst til at prøve at lave en kikskage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage
Undgå at få det hvide med, da det bliver bittert. Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
Derudover må jeg indrømme, at jeg har forelsket mig i måden både banan og dadler søder på, hvorpå man undgår en masse tilsat sukker, som sundhedsstyrelsen kun anbefaler, at vi må få max
De er tilgengæld en del sundere, da jeg har undgået at bruge sukker, men honning i stedet. En hurtig lækker snack, som med fordel kan spises oven på yoghurt, skyr mm
Det er vigtigt, at dåsen hele tiden er helt dækket med småkogende vand i de 3 timer – både for at alt mælken bliver til karamel men også for at undgå dåsen eksploderer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.