Det er svært at ”ødelægge” en hamburgerryg – du kan selvfølgelig tilberede den så længe, at den bliver tør og kedelig, eller du kan tilberede den for lidt, så den er rå
Skær kartoffler i skiver og læg dem i fadet. Skær hamburgerryg i tern og drys dem udover kartoflerne. Rør æg og fløde sammen og krydr med salt og peber
I en skål blandes mælk, fløde, æg, hvidløg, salt og peber. I aften blev menuen fastlagt med udgangspunkt i min lyst til hamburgerryg, og det passede perfekt, da jeg spottede en opskrift i den nyeste "Spis bedre" magasin
Pisk æg og creme fraiche sammen og tilsæt salt,. en rest skinke eller hamburgerryg, skåret i tern. Tag tærtedejen ud og hæld broccoli, feta og skinke/hamburgerryg i den forbagte dej
6 small/medium æg. 100 g (alternativt en pakke hamburgerryg eller kyllingpålæg). Bland det godt med 6 æg og salt. Den er færdig når blandingen ikke længere er flydende, altså æggene er stivnet, og den kan løsnes let fra bagepladen, så hold øje med den efter de første 10 min
Tilsæt salt og pisk æggene i dejen. 4 æg. 1 pakke skinkestrimler eller en rest hamburgerryg, skåret i tern. 4 æg. 1 pakke skinkestrimler eller en rest hamburgerryg, skåret i tern
Her bruges den i en "sandwich", hvilket du også sagtens kan gøre med en rigtig sandwich, fx en med kylling, røget laks, æg og rejer, med hamburgerryg eller med fiskefrikadeller
Rør gæren ud i vandet, rør ægget i. Her kommer opskriften, og så kan du jo se, hvad du har i køleskabet – skinke, hamburgerryg eller røget filet – det bliver godt under alle omstændigheder
Skyr, mælk, æg og ost røres sammen i en skål. hamburgerryg. Hamburgerryggen koges i vand i ca. Hamburgerryggen skæres i mindre stykker og steges på panden
– Pålæg til babys rugbrødsmadder. En skive hamburgerryg eller spegepølse er nok ikke den bedste idé, til én der skal lære at tygge, så det skal helst kunne smøres på brødet
Læg kålen i en gryde med vandet, og tilsæt ½ tsk. Stuvet spidskål smager godt til de nylavede dunser eller andre farsretter, stegt flæsk, hamburgerryg eller skinke eller koteletter
I en skål blandes mel, salt og peber og i en anden piskes æg med revet parmesan og lidt vand. I sidste uge fik vi en hel stor hamburgerryg glaseret i ovnen