Hæld æggeblommerne i en skål, tilsæt flormelis og pisk til massen bliver lys og skummende. 4 pastauriserede æggeblommer. 250 g cremefraiche 9 %. 4 pastauriserede æggeblommer. 250 g cremefraiche 9 %
Pisk mel og æggeblommer i. Serveres lun eller afkølet, med koldt flødeskum, is eller cremefraiche. 125 g smør100 g sukker1 nip salt250 g hvedemel2 æggeblommer2 spsk koldt vandÆblefyld. 2 æggeblommer
Pisk æggeblommer, fløde, parmesan, salt og peber i en skål. Vi havde dog glemt at købe fløde, så vi mixede istedet halv mælk og halv cremefraiche som vi havde, gav det et lille opkog til sidst så det tyknede, også smagte det stadig skønt
Pisk æggeblommerne med salt i en tykbundet gryde ved svag varme i ca. Bearnaisesauce med cremefraiche. Tilsæt bearnaiseessens og derefter cremefraiche - ca
Blend den optøede spinat med smør og æggeblommer, og tilsæt muskatnød, salt og peber. Bland flødeost og cremefraiche, tilsæt laks og dild, og smag til med salt og peber
Knus de fem hvidløg og bland dem med æggeblommerne. 4 pasteuriserede æggeblommer. 2 dl cremefraiche 9% (Eller til cremen har passende konsistens). 4 pasteuriserede æggeblommer. 2 dl cremefraiche 9% (Eller til cremen har passende konsistens)
Husk at æggeblommerne gerne skal have samme temperatur som olien, ellers risikerer den at skille. cremefraiche og smages til med karry, citron, salt, peber, eddike og gurkemeje (for farvens skyld)
Pisk ahornsirup og æggeblommer sammen til en lind creme. Servér med hjemmelavet mælkefri cremefraiche, creme fraiche fra oatly, mælkefri vaniljeis, sorbet eller “flødeskum” – fx kokosflødeskum eller Schlagfix flødeskum
Tilsæt æggeblommer og vand. Serves med is, flødeskum eller cremefraiche. hvedemel125 gr smør80 gr florsukker3 æggeblommer1 spsk koldt vandFyld125 gr hindbær125 gr blåbær50 gr smeltet smør1 spsk kartoffelmel2 spsk rørsukkerPensles med. 3 æggeblommer
Tilsæt æggeblommer og vand. Serves med is, flødeskum eller cremefraiche. Små pies med hindbær og blåbær225 gr kagemel fra Skærtoft Mølle125 gr smør80 gr florsukker3 æggeblommer1 spsk koldt vandFyld125 gr hindbær125 gr blåbær50 gr smeltet smør1 spsk kartoffelmel2 spsk rørsukkerPensles med. 3 æggeblommer
Pisk æggeblommer i sammen med sukrin gold og smør Pisk ricotta ost i dejen Vend mandelmel, vaniliepulver og revet citronskal i dejen Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen
Del æggene i æggeblommer og hvider. Kom lidt efter lidt cremefraiche i den afkølede saft (det klumper lidt, så bliv ved med at røre, det løser sig når fløden vendes i)