Skriv en anmeldelse. Men vil man gerne have rigtig mange, er aspargessuppe vejen frem. Indlægget Aspargessuppe med kammuslinger blev vist første gang den
kød-, mel- eller fiskeboller, og lad dem blive gennemvarme, uden at de koger. For det tager ikke særlig lang tid at lave en velsmagende, hjemmelavetaspargessuppe
Forleden kom jeg hjem fra cykeltræning i storm og regn – helt stiv af kulde og meget sulten. Kort efter så min aftensmad sådan ud, indeholdende 500 gram grøntsager per person (to personer) og masser af fin protein og D-vitamin fra kammuslingerne
Desuden fik han tilsat lidt kogte grovpasta horn, så der var lidt mere mættende fyld til ham. Det er blandt andet kartoffelporre-suppe, tomatsuppe, Ungarsk gullashsuppe og så en aspargessuppe, som den vi fik igår aftes
Latterligt nem aspargessuppe med stor smag. Aspargessuppe med ramsløgolie2 pers500 g hvide asparges5 dl lys hønsefond2 spsk flødeSmørÆbleeddikeSukkerSaltPeber1 håndfuld ramsløg1 dl rapsolieSkræl de hvide asparges og knæk den nederste træede del af
kold aspargessuppe med estragon. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Aspargessuppe var fra gammelt av den fineste selskapsmaten man kunne servere. Coffeles splitter ny satsing på kartong har en lys strågul farge med grønnskjær, og en mild og fersk duft av gule epler, nektariner, lime, melon, kirsebærblomster, mandler og mineraler
Det var ikke så tit man fik blendede supper – lige med undtagelse måske af gule ærter – allerhøjst en gang aspargessuppe som skrub af-mad efter familiefesten