Smag mosen til med salt, varm den helt op igen og server den til brændendekærlighed. Varm smør og olie op i en dyb pande og tilsæt løg sammen med enebær og allehånde
Brændendekærlighed i nye klæ’r. Det er et billigt – men rigtig lækkert – stykke kød, som har tætte familiære relationer til skanken (et i øvrigt også billigt, men glimrende stykke kød)
Brændendekærlighed er en klassiker med alt det gode. Brændendekærlighed. Bacon, som i rå, blød tilstand er kørt rundt om farsen og derefter stegt sprødt i ovnen og derved har delt sin saft og kraft medkødet
Sidst men ikke mindst, så fandt jeg i sommers på en ‘sommerudgave’ af Brændendekærlighed. a andet forsøgte jeg jo at gøre Lagkagehuset kunsten efter med deres lækre chokorug
Brændende. kærlighed, fried rice med rejer, spagetti med skinke og spinat. Kødsovsmed. husholdningsøkonomi har decembers overforbrug med efterfølgende overflod, i den
Moderniseret brændendekærlighedmed svampe og pas. Med kniven kan skære dine grøntsager ud hurtigt og effektivt, men den er også velegnet til udskæringer og hakning af fisk og kød
Smag til med salt og peber. Sådan tilberedes brændendekærlighed uden kød. Der er vist ikke ret mange – børn eller voksne – der ikke kan lide brændendekærlighed, men tit bliver det serveret svømmende rundt i stegefedt
) Løg og kød hældes over mosen, og retten serveres med rødbeder til. ) Løgene skrælles, skæres i skiver og svitses i en stegepande, derefter tilsættes kødet