Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Posted on maj 19, 2015 by Anna Warrington in Brød, Morgenmad, Nye opskrifter, Snacks, Top 20 opskrifter. 10 min at smække sammen hvis du har en rest quinoa liggende i køleskabet. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
Hvis du vil tabe dig så undgå i en periode hvedemel i form af brød og pasta. Falafler medquinoasalat. Vil du være med i en lille bevægelse den næste tid
Det vil sige hvid pasta, hvide ris og hvidt brød. Ris (brune eller vilde), quinoa og bønner er en god kilde til glutenfri kulhydrater med masser af næring
Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
Problemet med glutenfri mel-typer er at de ikke er særligt fiberholdige, så det er vigtigt, synes jeg, at tilsætte ekstra fibre og så bliver glutenfrit brød hurtigt tørt, så man skal virkelig passe på, at dejen ikke er for tør
Servér retten toppet med tomaterne (og væden derfra) med godt brød og evt. Men nu var quinoa så på madplanen i sidste uge og jeg må blot erkende at i hvert fald quinoa pilau er en super lille hverdagsret, og min tidligere erfaring med det lille gryn ikke holdt stik
Hvis det skal bruges til pitabrød, kan du evt. til pitabrød m. 50g skyllet og kogtquinoa (25g i tørvægt). Kikærterne har stået i brød i 10-12 timer, koges derefter i