Jeg har lavet denne slanke version helt uden brug af mel. Så faktisk er det "Bolle" lavet af blomkål, æg og lidt trylleri, hakkebøf, salat, spinat, tomat og agurk
I denne opskrift er det essentielt, for det er med til at give burgerbøfferne deres gode konsistens. Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere
Rigtig mange vil gerne undgå gluten i kosten – men vil alligevel ikke undvære en god burger. Denne her portobello burger imødekommer alle krav til en saftig umami fylde – og så er den endda med plante protein
Denne lidt anderledes burger tager lidt tid at lave, men er bestemt det hele værd. Inholdet i burgeren er selvfølgelig fuldstændig valgfrit, men herunder er hvad jeg brugte
Lækker sprød og juicy portobello burger med krydret kikærtebøf, guacamole og salat. Stegte portobellosvampe i stedet for brød – og fyldt med cremet guacamole, krydrede kikærtebøffer og frisk salat
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSesamfrø til pynt Barbecue marinade
Saml dem under stegning så de danner små bøffer. Bøfferne skal steges gyldne og sprøde. Smør 4 aubergine skiver med chili mayo, læg spire på, dernæst nudelbøffen, og slut af med en smurt aubergine skive
Noget af det bedste i verden må da være hjemmelavet burger. Jeg er slet ikke fan af McDonalds burgere og den slags, men hjemmelavet, hvor man selv bestemmer al indhold, er altså noget af det bedste
D. e. t. h. r. m. i. f. ø. s. o. g. u. d. l. a. n. v. b. J. p. k. M. ,. å. æ. y. A. -. j. G. B. L. K. 2. I. 1. ½. 5. 0. c. 4. F. S. 3. T. H. 6. P. 7. R