I fryseren vil den kunne holde sig i et par måneder, uden at smagen forringes. Og mange, som ikke kunne drømme om at røre en ostemad, spiser gladelig cheesecake
(Det må ikke være for varmt når det skal hældes på ostekagen, da den ellers vil smelte. Jeg er vild med citroner og da jeg så denne opskrift på youtube skulle der prøves noget lignende hjemme i mit eget køkken
Næste gang jeg laver den, vil jeg komme husblas i kirsebær toppingen. Der har været så mange skønne billeder af Ris a la mande cheesecake, og der er ikke så mange weekender tilbage inden jul, så det var nu, hvis jeg skulle nå at få afprøvet denne spændende kage
Det der kommer tættest på beskrivelsen er nok den creme der er i en cheesecake - bare knap så sød. Deudover må jeg indrømme at jeg er ret vild med den knaldrøde farve, som jo altså kræver en del frugtfarve
Cheesecake Classic. Det gode ved denne tærte er, at den faktisk ikke er særlig svær at lave. Hold øje med, at den ikke bliver brændt på toppen af kanterne, hvis kanterne begynder at blive for mørke, så sluk for overvarmen (Som i kan se på mine billeder, brændte jeg desværre min lidt på – DUMT)
The healthy cheesecake –. Jo, når der ikke er mere – men så vil man bare ønsker, der var mere. Den smager så syndigt og man kan næsten ikke stoppe sig selv igen, når man først har smagt den
Chokoladekage, jordbær cheesecake, rabarbertærte, bananmuffins, you name it. Dage som denne vil jeg gerne have flere af, og jeg vil mene, at jeg i dag har vedtaget, at netop disse vil jeg arbejde på at kunne implementere lidt oftere
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kom endelig ikke saften i køleskabet, for så vil den begynde at sætte sig. Heldigvis er den ikke ret svær at lave, så spørger manden eller gæsterne efter den, ja så bliver den lavet