Når chutneyen koger, skrues ned for varmen og låget tages af gryden. Sæt resten af ingredienserne over i en lille gryde sammen med rabarber og de ristede krydderier Læg låg på og lad det hele koge op
Rabarberchutney kan bruges som et ekstra pift til rigtig meget mad. Undervejs har jeg smagt chutneyen til med mere sukker og mere eddike, til jeg var tilfreds med smagen
For et par uger siden kom vores søde nabo og bankede på vores hoveddør med et glas rabarberchutney. Jeg misforstod måske nok lidt at det var en chutney for efter to weekender med boller til morgenmad var glasset tomt – spist på nybagte boller
For et par uger siden kom vores søde nabo og bankede på vores hoveddør med et glas rabarberchutney. Jeg misforstod måske nok lidt at det var en chutney for efter to weekender med boller til morgenmad var glasset tomt – spist på nybagte boller
i kompot, chutney, saft, is, tærter, kager og sirup. hellere have rabarber. Rabarberne trækker jeg op, så det siger det helt rigtige smæld, når de slipper