Det byder på så mange fantastiske grøntsager, og det er ikke alle som er der året rundt. Det der er det fede ved det er, at man kan blande så mange lækre grøntsager og krydderier, og så ser mos altså ret lækkert ud og det tager ingen tid
Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
skræl alle grøntsagerne og skær i mindre stykker, svits løg, hvidløg og porre i bacon fedtet. En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer
Svits grøntsagerne i gryden sammen med timian, rosmarin og laurbærblade i buket. Så går jagten ind. Nok er jeg kun en suppe jæger men som barn var jeg en del med på jagt
Hæld boullion i gryden indtil kød og grøntsager er dækket. Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg det er dejligt at skifte de lidt letter sommersalater med salatblade ud, men de lidt mere tunge og grove salater lavet på bl
Især fordi vi ofte har en masse frugt og grøntsager herhjemme, der skal bruges. Dette betyder, at maskinen larmer mindre, der kommer mindre skum i juicen, og du får mere saft ud af dine grøntsager og frugter, fordi den bliver presset og ikke slynget som i en almindelig juicer
Min hverdagsmadlavning er præget af, at det skal være nemt og gå hurtigt, fordi jeg er alene med tre børn i “ulvetimen,” men først og fremmest skal det være sundt, og derfor sørger jeg stort set altid for at inkludere bælgfrugter, grønne grøntsager og et fuldkornsprodukt (oftest brune ris eller fuldkornspasta) i aftensmåltidet
Snit grøntsagerne i små tern. Svits grøntsagerne i plantemargering ved middel varme i 10-15 minutter. Hæld 1 liter nykogt vand over, så grøntsagerne lige netop er dækket, tilsæt herbamare og bring suppen i kog
Vask og skræl ligeledes de andre grøntsager. Varm olivenolie op i en gryde og steg hokkaidostykkerne ved lav varme, mens du skærer de andre grøntsager i grove stykker