Efterårets grøntsager opskrifter opskrifter

EFTERÅRETS HOKKAIDO-GRÆSKAR

EFTERÅRETS HOKKAIDO-GRÆSKAR

Det byder på så mange fantastiske grøntsager, og det er ikke alle som er der året rundt. Det der er det fede ved det er, at man kan blande så mange lækre grøntsager og krydderier, og så ser mos altså ret lækkert ud og det tager ingen tid
Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Rådyrbov i gryde med gode grøntsager

Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
Curry med bagte grøntsager

Curry med bagte grøntsager

Bagte grøntsager. Læg alle grøntsager i en stor skål og hæld koldpresset rapsolie, salt og ras el hanout over
Kartoffel Porre Suppe

Kartoffel Porre Suppe

skræl alle grøntsagerne og skær i mindre stykker, svits løg, hvidløg og porre i bacon fedtet. En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer
Oksekødboller i tomatsovs

Oksekødboller i tomatsovs

Det er ikke nogen klassisk udgave, da både kødbollerne og sovsen indeholder en masse forskellige grøntsager og krydderier
Fasan ragout

Fasan ragout

Svits grøntsagerne i gryden sammen med timian, rosmarin og laurbærblade i buket. Så går jagten ind. Nok er jeg kun en suppe jæger men som barn var jeg en del med på jagt
Efterårssalat med æbler og spidskål

Efterårssalat med æbler og spidskål

Hæld boullion i gryden indtil kød og grøntsager er dækket. Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg det er dejligt at skifte de lidt letter sommersalater med salatblade ud, men de lidt mere tunge og grove salater lavet på bl

Flyveklar

og tænker slet ikke på efterårets sysler. Jeg får jo stadig det, jeg skal bruge qua alle mine grøntsager og m
Græskargryde

Græskargryde

Min hverdagsmadlavning er præget af, at det skal være nemt og gå hurtigt, fordi jeg er alene med tre børn i “ulvetimen,” men først og fremmest skal det være sundt, og derfor sørger jeg stort set altid for at inkludere bælgfrugter, grønne grøntsager og et fuldkornsprodukt (oftest brune ris eller fuldkornspasta) i aftensmåltidet
Fyldig svampesuppe

Fyldig svampesuppe

Snit grøntsagerne i små tern. Svits grøntsagerne i plantemargering ved middel varme i 10-15 minutter. Hæld 1 liter nykogt vand over, så grøntsagerne lige netop er dækket, tilsæt herbamare og bring suppen i kog
Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe

Vask og skræl ligeledes de andre grøntsager. Varm olivenolie op i en gryde og steg hokkaidostykkerne ved lav varme, mens du skærer de andre grøntsager i grove stykker
NU BLOMSTERTIDEN KOMMER

NU BLOMSTERTIDEN KOMMER

og tænker slet ikke på efterårets sysler. Jeg får jo stadig det, jeg skal bruge qua alle mine grøntsager og m