Sidst vi fik græsk farsbrød fik vi flødekartofler og spinatsalat til, men det smager også skønt med kartofler, dampede grøntsager og brun sovs eller tomatsovs til
Denne suveræne opskrift på farsbrød i fad med flødekartofler. Kom grøntsagerne op i et ildfast fad. Tilsæt fløde og salt, og hæld det over grøntsagerne i fadet
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Det passer dog også mig fint med, at dagens grøntsager ryger i kartoffelmosen, så skal jeg ikke lave salat ved siden af
Læg dem tæt på farsbrødet og brun det midt i ovnen. Hæld lidt sauce i bunden af fadet og server resten ved siden af sammen med kartofler, grøntsager og ribsgelé
Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. Endvidere kan du spæde op med udskårne kartofler, gulerødder, pastinakker – eller hvad du nu gerne vil have i af grøntsager