En af de flottere forårsruller. Optø filodejen efter anvisning på pakken. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"
Fold forårsrullerne sammen ved at begynde at rulle dem lidt sammen. Læg fire lag filodej oven på hinanden, men pensl først hvert lag med lidt sammenpisket æg
filodej som i denne opskrift. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Jeg har forsøgt mig ud i at fryse forårsrullerne ned, selvom filodejen skulle tøs op. Derudover skal man bruge det såkaldte filodej, som findes på frost hos de fleste udenlandske forretninger/grønthandlere
Sådan tilberedes forårsruller med filodej. Så brug rester af tilberedt kød til disse lækre forårsruller, og tøm så grøntsagsskuffen for, hvad den må gemme på af rester – rå eller tilberedte
Filodejen klippes i passende firkanter, og foldes med fyld i, lige som vist bag på pakken. Jeg har længe gerne ville prøve at lave forårsruller selv, og nu skete det så endeligt
Pensl det ene stykker filodej med smeltet smør, læg det andet blad over. 2 store plader filodej - optøet. Skær filodejen i 4 lige store stykker. Fordel nøddefyldet i midten af de 4 stykker filodej. 2 store plader filodej - optøet
Forårsruller med ris og stærk dressing Endnu en resteret. Hvis ikke man har en rest kylling – stegt eller kogt eller lidt af hvert – kan man tage et par ferske kyllingebrystfileter, stege dem, lad dem køle lidt af
Brug filodej og rester ristet af i lidt karry eller lignende. Vi bruger ofte en rest labskovs, en rest kylling, en rest oksekød eller en rest alt muligt til at lave forårsruller af
Forårsruller med filodej Hvis ikke man har en rest kylling – stegt eller kogt eller lidt af hvert. Der er nu noget ved butterdej, men det er desværre også meget fedt