Forret med pesto opskrifter

Bruschetta - 3 nemme slags på 20 minutter

Bruschetta - 3 nemme slags på 20 minutter

Man kan nemt lave dem til en lille hygge aften med nogle venner, eller som en forret. Fordel rød og grøn pesto på brødskiverne som det nu passer dig hvad du vil have flest med
Kyllingesuppe

Kyllingesuppe

Suppen kan også serveres som en forret eller på en buffet. Kyllingesuppe med nudler, kyllingesuppe med karry

Jordskokkesuppe med dampet torsk.

Anret suppen i tallerkner, kom torskestykke ned i midten, pynt af medpesto og croutons. Nu kører vi ikke med den traditionelle nytårstorsk, men hvis man gerne vil have det lidt med ind i nytårsmenuen, så er denne suppe et godt alternativ
Tapas

Tapas

Og dermed er forretten serveret. Tapas – et andet ord for små forretter – er festligt og lækkert og er egentlig enkelt at servere
Dyppere og dyppelse

Dyppere og dyppelse

En traditionel forret blev derfor erstattet af en blandet omgang snacks og dip. Lad os starte med de tørre varer
Spinatvafler

Spinatvafler

Spinatvafler passer godt til både morgenmad eller en let og lækker frokost, forret eller aftensmad. Vi fyldte vores spinatvafler med laks, avocado, salat, tomat og en lille dressing lavet på pesto og yoghurt naturel
From Italy with love....

From Italy with love....

Bruschetta er generelt en af mine yndlings forretter. Denne ret bestod af tortelinni med røget filet, soltørrede tomater, lidt pesto og ruculasalat overhældt med lidt friskrevet parmesan
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe med svampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Undgå madspild med 3 sunde serveringsforslag

Undgå madspild med 3 sunde serveringsforslag

Mange gange smider man det sidste ud, fordi der alligevel ikke er til et måltid, men det kan altså sagtens bruges til at spæde til en lækker side dish eller en forret
De 10 bud ved det italienske middagsbord

De 10 bud ved det italienske middagsbord

En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Gnocchi - en skøn italiensk specialitet

Gnocchi - en skøn italiensk specialitet

Denne rustikke ret af mel og kartofler passer både som forret og hovedret. Jeg befaler at ælte med hænderne for at have en føling med, hvornår dejen har den rette konsistens
asparges med tre slags dip

asparges med tre slags dip

Forretter dip medsvampepesto + ramsløg. asparges medtomatpesto og høvlet agurk. dip af tomatpesto + agurk
Ud og spise...

Ud og spise...

Forretten var nye kartofler medpesto, salat og spiselige blomster. Hovedretten var en fyldig grøntsag- og urtesuppe med friskbagt brændenældebrød
Pizzaroser – Opskrift

Pizzaroser – Opskrift

Een af forretterne var disse fine pizzaroser,. – Nu kan du pensle med enten pesto eller tomatsauce,. eller pensle med æg eller vand