Her er en virkelig nem og hurtig dessert, som er allerbedst, når lavet på friske bær og frugter fra sæsonen, men du kan selvfølgelig også bruge frosne bær
Elsker lagkagehusets rabarberhorn, men syntes prisen er i overkanten. Rabarber. kom en klat marcipan blanding på den brede ende af hver trekant og nogle stykker rabarber ovenpå
Rabarberkompot Skrab kornene ud af vaniljestængerne og bland dem i sukkeret. Kog de tomme vaniljestænger, vaniljesukkeret, vand og citronsaft til rabarberne er møre
Til mit og familiens held fandt jeg en pose frosnerabarber fra sidst års høst i min mors fryser, som jeg kogte til en kompot sammen med lidt stikkelsbær
Den har jeg bagt nærmest hvert forår og også flere gange resten af året, da den er lige god om man bruger friske rabarber eller rabarber, der har været frosne
Det slog mig lige da jeg skulle til at udgive den, at jeg vist havde været på stor-køb i Irma, den da jeg lavede kompot… Det er i øvrigt også muligt at indkøbe frosnerabarber i både Fakta og Netto…
Min mor har været så sød at donere et helt bundt rabarber fra hendes have. – Start med at komme jordbær og rabarber i en lille gryde og bring den i kog