Men tilbage til disse lækre fyldte mexicanske søde kartofler. Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
cayennepeber, smoked paprika og groft salt. Kom fyldt i de to halve auberginer, så det stikker lidt op over kanten – resten af fyldet fordeles på bagepapiret, rundt om auberginen
Pandekager ( mad pandekager fra Rema ) 500 g oksekød 2 fed hvidløg 4 store gullerødder 2 hakkede løg En lille frisk chili 1 då tomatpuré 1tsk paprika 1tsk karry Salt Peber Reven ost Kom lidt olie i en gryde og steg de hakkede løg. 1tsk paprika
Som tilbehør lavede jeg brasede kartofler og paprikadip. I følge hende skulle man bruge tynde kalve schnitzler som man fyldte med ost og skinke og overhældte med en tomatsauce
Tilsæt alle krydderierne (spidskommen, røget paprika og cayennepeber). Jeg serverede de fyldte peberfrugter sammen med en salat, der var lavet efter tøm-køleskabs-metoden, og fortjener derfor ikke en plads på bloggen
røget paprika. Fyldt butternut squash med ristede mandler. Imens julestegen er i ovnen, hakkes mandlerne groft og tørristes på panden med røget paprika
Jeg lavede mine med salt, peber, timian og paprika. Smæk de fyldte peberfrugter i ovnen i 15-20 min ved 180 grader varmluft og server som de er eller med et drys frisk citronsaft, lidt frisk persille eller sukkerfri ketchup