Gåsebryst med timiansky og løgkarse(2 personer)350 g gåsebryst (eller andebryst)5 dl grøntsagsfond eller kyllingefond5 timiankviste3 blade løvstikkeÆblecidereddikeHonningSaltPeberGnid gåsebrystet med salt og peber og brun på alle sider på en pande før du steger det i ovn ved 200 grader i 30-40 minutter. Jeg kan bedst lide kødet en smule rosa, men hvis du vil have det gennemstegt, skal brystet ramme en centrumtemperatur omkring de 75 grader
400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
Og du behøver ikke være bange for salmonella – det er gennemstegt … eller næsten. Andebryst med kanel-citron-sauce smager herligt og kan spises hele året, men kunne også godt erstatte julemaden, bortset fra at ingen i her i huset kan forestille sig at spise ris juleaften ud over i risalamanden
Rids skindet på andebrysterne, og læg dem på en kold pande med skindsiden nedad. 8 minutter på den anden side (kontrollér med en kødnål, om de er gennemstegte)
Marineret, stegt gåse- eller andebryst kan sagtens være afløseren for gåsen eller anden til mortensaften – eller til julemiddagen – hvis I ikke er så mange
Andebryst med brombærsalat Frisk og let ret. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
stanniol over, hvis kødet ønskes meget svagt rosa/gennemstegt. Andebryst. Skær skindet af andebrystet. Skær andebrystet i tynde skiver gerne på langs og vend det sammen med salat, forårsløg, lychees, sød basilikum og koriander
stanniol over, hvis kødet ønskes meget svagt rosa/gennemstegt. Andebryst. Skær skindet af andebrystet. Skær andebrystet i tynde skiver gerne på langs og vend det sammen med salat, forårsløg, lychees, sød basilikum og koriander