Gennemstegt andebryst opskrifter

Andebryst

Andebryst

Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften. Stegt andebryst – opskrift
Turducken på den gode måde

Turducken på den gode måde

Jeg købte derfor "kun" et helt kalkunbryst, to andebryster og en kyllingerfilet, så er kødmængden nedbragt til noget mere moderat
Andebryst med peberfrugtsauce

Andebryst med peberfrugtsauce

Denne gang var det andebryst. I en af mine applikationer med opskrifter var jeg faldet over en opskrift på andebryst med peberfrugtsauce

Andebryst m/ brune kartofler

Simpel andebryst med brune kartofler, skysovs og rødkål m/ appelsin og kanel. Andebryst. Snit skindet på andebrystet og krydr med salt og peber
Jægerens saftige andebryster

Jægerens saftige andebryster

Der er jo intet fedt i eller på kødet, så nænsomt behandling, for at få super mørt og saftigt kød – og samtidig gennemstegt
Gåsebryst med timiansky og løgkarse

Gåsebryst med timiansky og løgkarse

Gåsebryst med timiansky og løgkarse(2 personer)350 g gåsebryst (eller andebryst)5 dl grøntsagsfond eller kyllingefond5 timiankviste3 blade løvstikkeÆblecidereddikeHonningSaltPeberGnid gåsebrystet med salt og peber og brun på alle sider på en pande før du steger det i ovn ved 200 grader i 30-40 minutter. Jeg kan bedst lide kødet en smule rosa, men hvis du vil have det gennemstegt, skal brystet ramme en centrumtemperatur omkring de 75 grader

Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler

400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst

Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler

400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst

Andebryst med kanel-citron-sauce

Og du behøver ikke være bange for salmonella – det er gennemstegt … eller næsten. Andebryst med kanel-citron-sauce smager herligt og kan spises hele året, men kunne også godt erstatte julemaden, bortset fra at ingen i her i huset kan forestille sig at spise ris juleaften ud over i risalamanden

Andebryst med linsesalat

Rids skindet på andebrysterne, og læg dem på en kold pande med skindsiden nedad. 8 minutter på den anden side (kontrollér med en kødnål, om de er gennemstegte)

Marineret, stegt andebryst med bagte æbler

Marineret, stegt gåse- eller andebryst kan sagtens være afløseren for gåsen eller anden til mortensaften – eller til julemiddagen – hvis I ikke er så mange

Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler

Andebryst med brombærsalat Frisk og let ret. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst