Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Den bedste grillkylling. Den bliver varm og fungerer som en alm pande – dethele går bare lidt stærkere, hvis du griller med låget lukket, for så får du også varmen oppefra
Kom dethele i et ildfast fad, og bland med ½ spsk. Servér med en lille skive ciabattabrød. Kom kyllingen i en stor pose, og hæld marinaden i – det gør ikke noget, der kommer marinade ind i kyllingen
Resterne af grillkyllingen blev pillet af skroget og gemt. Skroget samt indmaden blev herefter kogt i flere timer for derefter at blive brugt på en suppe med grøntsager og kød og melboller
Grillkyllingmeddethele Hvem sagde takeaway. Grillkyllingmed pommes frites og tomatsalat Også velegnet til en lun sommeraften, hvor der er gang i grillen
Grillkylling i ovn Det var meningen, at denne kylling skulle have været på grillen. Bøf bearnaise med pommes frites og tomatsalat Selvom man lever fedtfattigt, betyder det ikke farvel til røde bøffer, pommes frites og bearnaise
Snit oliven fint, og anret dethele på et fad. Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebulgursalat Salat og dressing er, hvad vi lige havde i køleskabet og så spædet op med lidt bulgur