Æbler og gris – en blanding, der går helt tilbage til vikingetiden – og måske endda før. Der er jo som regel en grund til, at noget bliver en klassiker
Porchetta er grisesteg på italiensk. Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkert kød med den der lidt røgede og letbrændte overflade
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifter og tagget gris, nakkesteg, sommermad. En nakkesteg fra vores gode gris, fundet i fryserens dyb, blev til en lækker regnvejrs-lørdagsmiddag
en pinot gris – at drikke til vil klæde kålsmagen. I de to sidstnævnte anses grønlangkål som julemad, og det gør mange danskere også – dog måske undtaget jyder, jeg ved det ikke
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget mørbrad, tournedos. Steg dem på panden for jævn varme, og vend dem også om på siden, så baconskiverne bliver stegt
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifter og tagget citron, Opskrifter, rosmarin, sovs, tilbehør. Det er lidt køligt i dag – og ikke helt så meget grillvejr, som mange nok havde håbet på