Fjern grove stilke, og hak persillen fint. Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Imens bulguren koger, skal du skrælle rødløg, halvere dem og skære dem i grove både. syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
Brug spiraler i din salat - så er det lettere at tygge de grove grøntsager. Du kan også hakke dine spiraler i foodprocessor eller med en stor kniv, og så har du pludselig grønsagsris/bulgur
For når der nu alligevel er gang i grillen, hvorfor så ikke udnytte det, og grille dine yndlingsgrøntsager, for at smække sammen til en lækker bulgursalat med grillet grønt
Derefter blades den kogte bulgur med sesamfrø, frisk hakket persille og de bagte grøntsager. En salat som passer til det meste kød, vi fik frikadeller til
Måske er bulgur én af de nemmeste retter at lave, når det skal gå stærkt, og når man ikke føler for at stå i køkkenet i mere en en halv time - dét var i hvert fald min motivation for at lave bulgursalat i går
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
grovbulgur. Denne bulgursalat for eksempel, som indeholder abrikoser, mynte og pinjekerner, ville højst sandynligt blive mødt af kommentare som "er der ikke noget kød til
Du kan også spise couscous eller ris (gerne i fuldkornsvarianter) til retten i stedet for bulgur ligesom en klat yoghurt naturel, et lækkert brød samt en god salat til kun vil gøre retten endnu bedre