fuldkornshvedemel. Bløde og lækre grovbollermed en sødlig smag fra æbler, som er helt i sæson nu. Rør gæren ud i vand og tilsæt salt og fuldkornshvedemel
Grovbollermed surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Grovbollermed fibre og surdej. Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Opskriften var medfuldkornshvedemel, men jeg bruge groft rugmel istedet. I morgen tror jeg, at jeg vil lave flødeboller og små horn med fyld af æblemos(Jeg har lånt to gamle bøger fra min farmor, fyldt med udklip af gamle konditor-opskrifter - DET er virkelig stort og meget interessant synes jeg)
Dagene går med at pakke ud, sortere, rydde på plads, sortere lidt mere osv. Rør gær ud i mælken og tilsæt margarine, æg, sukker, salt, kardemomme og fuldkornshvedemel