Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Grovboller. Blend alle ingredienser, undtagen havregryn. Ca 200 g havregryn(evt glutenfri). Havregryn vendes efterfølgende i indtil dejen er fast(ca 200 g). Fordel med en ske dejen i 10 klumper på en beklædt bageplade. Ca 200 g havregryn(evt glutenfri)
OPSKRIFT PÅ HURTIGE SUNDE GROVBOLLERMED HAVRE & GULEROD. Sunde grovboller. medhavregryn. Brug en ske til at lægge boller ud på en bageplade med bagepapir
De forskellige opskrifter skal nok komme på bloggen i løbet af ugen, men i dag får i opskriften på en omgang virkelig lækre og saftige grovboller lavet med afsæt i netop is-produktionen
styk, hvilket er stort set det samme som de fleste andre grovboller du kan købe. Og så bager jeg også hellere mine boller selv som enten brocolli boller, valnødde boller, madboller med spinat eller wannabe rugbrødsboller