Prøv min opskrift på grovbollermedsurdej eller nemme boller medsurdej. Jeg vil også tilføje, at jeg har forsøgt at gøre surdejsbegrebet en anelse mere “spiseligt” med dette blogpost, fordi jeg selv synes, at det kan blive en næsten for besværlig proces, hvis ikke man kan tage nogle lette genveje hist og her
Det er hurtigt lavede grovboller, fordi de laves med gær og ikke surdej. Jeg kan godt lide der er lidt blandet struktur i grovboller, så jeg nøjes ikke med kun at bruge korn, men også flager, det er bare mere interessant og smager iøvrigt rigtig godt
Grovbollermed fibre og surdej. Start med at blande vand, surdej, honning, salt og gær. Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Grovbollermed müsli, Hævetid. Jeg syntes de her boller bliver bedst hvis de langtidshæver, men jeg laver dem ikke medsurdej, men til gengæld meget lidt gær
Grovbollermedsurdej og rugkerne, Tidsforbrug. Start med at blande surdej, øl, salt honning og gær. Hvedeboller med rugkerner, er mest af alt helt almindelige langtidshævede hvedeboller, hvor man bare tilsætter hele rugkerner
Fik også testet en ny opskrift på lækre grovboller. Brugte kun ½ dl lys sirup (ellers synes jeg den bliver for sød)Lagde nogle hakkede solsikkekerner på toppen af brødeneSmurte formene med lidt smør og lidt olivenolie for at få en sprød overfladeGav den dem ca