Grovboller med surdej opskrifter

Grovboller med surdej

Grovboller med surdej

N. æ. s. t. e. n. h. v. r. g. a. j. l. o. b. ,. d. f. i. u. å. k. m. M. y. Y. A. K. H. p. V. -. J. ø. S. 1. 0. 2. 5. (. C. ). 3. 4. R. T. Æ. D. B. c
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Prøv min opskrift på grovbollermedsurdej eller nemme boller medsurdej. Jeg vil også tilføje, at jeg har forsøgt at gøre surdejsbegrebet en anelse mere “spiseligt” med dette blogpost, fordi jeg selv synes, at det kan blive en næsten for besværlig proces, hvis ikke man kan tage nogle lette genveje hist og her
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Det er hurtigt lavede grovboller, fordi de laves med gær og ikke surdej. Jeg kan godt lide der er lidt blandet struktur i grovboller, så jeg nøjes ikke med kun at bruge korn, men også flager, det er bare mere interessant og smager iøvrigt rigtig godt
Bryggerboller

Bryggerboller

Grovbollermedsurdej, øl og malt. Start med at blande vand, øl, surdej, gær, salt, honning og maltmel og tilsæt dernæst frø og kerner
Fiberboller

Fiberboller

Grovbollermed fibre og surdej. Start med at blande vand, surdej, honning, salt og gær. Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Femkornsstykker

Femkornsstykker

Grovbollermedsurdej. Det er surdejsgrovboller som holder længe og som man kan lave  dejen til aftenen før man skal bruge dem
Sprøde Majsstykker med Kerner

Sprøde Majsstykker med Kerner

Grovbollermedsurdej. Start med at blande vand, surdej, kærnemæl, salt og gær. Dejen er klistret og kan med fordel æltes på en røremaskine
Limfjordskanter

Limfjordskanter

Opskrift på SurdejsGrovboller. Fuldkorns surdejsbollermed honning og kerner, Tidsforbrug. Lækre grove boller bagt med limfjordsporter
Den Store Bagedag vol 2

Den Store Bagedag vol 2

Jeg fik taget hul på Ernest og bagt et rugbrød, og så fik jeg hjælp fra pigerne til at bage ovenstående grovboller og pizzasnegle
Mørke Müsliboller

Mørke Müsliboller

Grovbollermed müsli, Hævetid. Jeg syntes de her boller bliver bedst hvis de langtidshæver, men jeg laver dem ikke medsurdej, men til gengæld meget lidt gær
Hvedeboller med Rugkerner

Hvedeboller med Rugkerner

Grovbollermedsurdej og rugkerne, Tidsforbrug. Start med at blande surdej, øl, salt honning og gær. Hvedeboller med rugkerner, er mest af alt helt almindelige langtidshævede hvedeboller, hvor man bare tilsætter hele rugkerner
Forandring fryder

Forandring fryder

Fik også testet en ny opskrift på lækre grovboller. Brugte kun ½ dl lys sirup (ellers synes jeg den bliver for sød)Lagde nogle hakkede solsikkekerner på toppen af brødeneSmurte formene med lidt smør og lidt olivenolie for at få en sprød overfladeGav den dem ca