Grove boller sunde honning opskrifter

Sunde gulerodsbrud

Sunde gulerodsbrud

Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
Grove chia stykker

Grove chia stykker

Chiafrøene er med til både at gøre bollerne meget sunde – men også lækre bløde og moshi. Opskriften på de grove chia stykker, er en yndlings herhjemme, og du finder den lige nedenfor
Grove juleboller

Grove juleboller

Bollerne smager bedst lune. Dette gøres med alle bollerne. 1 tsk honning. Rør honningen i sammen med det meste af melet, men hold ca 1 dl hvedemel tilbage, det er ikke sikkert det hele skal i. Lad bollerne efterhæve i et kvarter, imens tændes ovnen på 180 grader varmluft. Bag bollerne i ca 17 minutter. 1 tsk honning
Sunde(re) gulerodsboller

Sunde(re) gulerodsboller

Tilsæt salt, sukker, kerner og honning. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
Fiberboller

Fiberboller

Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sundegrovefiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Glutenfri skyrboller med gulerod

Glutenfri skyrboller med gulerod

havregryn (grove/fine). Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sund fedt, vitaminer og mineraler
Guide: Morgenmad og brunch i København

Guide: Morgenmad og brunch i København

Denne gang skulle vi dog prøve noget andet og kastede os ud i deres acai bowl (en frisk og farverig smoothie bowl på de supersunde acaibær) toppet med granola, kokosflager, jordbær, banan, blåbær og peanutbutter

Sunde og Nemme Boller

D ) Herefter tilsættes Havregryn og Ruggryn, alt afhængig af hvor grove man vil have dem, jo flere gryn jo grovereboller
Koldthævede, grove skagenslapper

Koldthævede, grove skagenslapper

Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst

Squash- og gulerodsboller

dem, jo flere gryn jo grovereboller. tilsættes Havregryn og Ruggryn, alt afhængig af hvor grove man vil have