Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
Chiafrøene er med til både at gøre bollerne meget sunde – men også lækre bløde og moshi. Opskriften på de grove chia stykker, er en yndlings herhjemme, og du finder den lige nedenfor
Bollerne smager bedst lune. Dette gøres med alle bollerne. 1 tsk honning. Rør honningen i sammen med det meste af melet, men hold ca 1 dl hvedemel tilbage, det er ikke sikkert det hele skal i. Lad bollerne efterhæve i et kvarter, imens tændes ovnen på 180 grader varmluft. Bag bollerne i ca 17 minutter. 1 tsk honning
Tilsæt salt, sukker, kerner og honning. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sundegrovefiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Denne gang skulle vi dog prøve noget andet og kastede os ud i deres acai bowl (en frisk og farverig smoothie bowl på de supersunde acaibær) toppet med granola, kokosflager, jordbær, banan, blåbær og peanutbutter
Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst