Hakket oksekød med kartoffelmos opskrifter

Oksegryde med Kartoffelmos

Oksegryde med Kartoffelmos

hakketoksekød. Smag kødretten til med salt og peber og server medkartoffelmosen og en skål salat. Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med

Ægte ungarsk gullash med kartoffelmos.

Smag til med salt og peber. retten med lidt majsstivelse, hvis du foretrækker en lidt tykkere gullash. Hak løgene og snit hvidløgene fint
Gryderet delivery

Gryderet delivery

Jeg lavede en gullash-inspireret gryderet medoksekød, løg, cocktailpølser, masser af svampe og selvfølgelig fløde
Oksegryde

Oksegryde

Vi spiser mange mange svampe herhjemme og der er bare noget med kombinationen oksekød, svampe og fløde - det kan ganske enkelt kun smage himmelsk
Ølbraiseret okse med rodfrugter

Ølbraiseret okse med rodfrugter

Servér oksekødsgrydenmed en sprød salat og kartoffelmos. Kartoffelmos. Vend kødet med hvedemel. Kom kød, bacon, øl og fond i gryden sammen med laurbærblade og rosmarinkviste
Bankekød med rodfrugter

Bankekød med rodfrugter

Drys medhakket persille ved servering og spis medkartoffelmos eller andet tilbehør. Kartoffelmos, kartoffelsne, bagte kartofler, båndpasta, ris eller bulgur
Millionbøf

Millionbøf

For mig er kødsovs og millionbøf det samme – hakketoksekødmed løg og hvad der ellers falder ud af køleskabet, og det kan serveres med både kartoffelmos og pasta – altså ikke samtidig
Opskrift på millionbøf

Opskrift på millionbøf

For at tilføre et lidt sundt element til retten kan man lave kartoffelmosmed skjulte rodfrugter. Man kan med fordel lave en stor portion millionbøf og komme halvdelen i fryseren
Bøf Stroganoff

Bøf Stroganoff

Hvis den bliver serveret medkartoffelmos vel at mærke – ingen ris, pasta, grovfites eller andet tak
Ungarnsk Gullasch

Ungarnsk Gullasch

Efteråret er tid til simremad, og en af mine favoritter er gullasch - den helt traditionelle slags medoksekød, gulerødder og kraftig tomatsauce
Shepards Pie

Shepards Pie

Pisk godt igennem med en håndmikser til kartoffelmosen er cremet og luftig. Kog kartoflerne i en gryde med rigeligt vand (uden salt) til de er møre
Pot au feu

Pot au feu

Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Hakkebøf med Bløde Løg og Broccolimos

Hakkebøf med Bløde Løg og Broccolimos

hakketoksekød. Kartoffelmosen er spættet med broccoli, og der er ikke nogen brun sauce. Ælt kødet med salt og peber og form to bøffer
Gullash

Gullash

Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det medoksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer