basmati ris. gurkemeje, stødt eller fintrevet fra frisk gurkemeje. Server med frisk koriander. 1salt til ris. 1½ dl kogte sorte ris (kan undlades). 11 håndfuld frisk korianderKog risene efter anvisning på pakken. Tilsæt de kogte basmatiris, evt sorte ris, samt cashewnødder og varm det godt igennem under omrøring i 5 minutter
Servér med løse ris eller groft surbrød. Løse ris eller groft surbrød. Kom brun farin og hvidvinseddike i en lille kasserolle og kog det ind til en passende konsistens
Jeg savner virkelig den indiske yoga-mad. Her er opskriften på indisk karrygryde med kikærter og brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
Vi serverer altid indiske curries med lækre ris og fladbrød. Dog har mange af de indiske retter, man kan købe udefra, en hylens masse olie og fedt i sig
Alle spiste løs af den indiske kalkungryde. Nogle fik squash-pasta og nogen fik ris. Retten vil også gå fint til blomkålsris eller broccoliris eller på en gang dampede grønne bønner
Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
Denne indiske klassiker skal selvfølgelig også have min egen udgave hvor jeg holder mig rimelig meget til originalen men gjort den til min egen alligevel