vand til at røre jævningen ud med. Skallen af en øko lime eller citron, groft revet. Skræl bananerne – mos dem og kom den i en ny skål sammen med de grofthakkede ananas stykker
Mos kartofler og rodfrugter med en kartoffelmoser, elpisker eller et kraftigt piskeris. Her er en opskrift på en kraftig og enkel gullasch, uden en masse krydderier som tit overdøver smagen af oksekød
Mos kartofler og rodfrugter med en kartoffelmoser, elpisker eller et kraftigt piskeris. Det må ikke koge kraftigt, så bliver kødet hårdt i stedet for mørt
Tilsæt vand (hold ½ dl tilbage til jævning) og bouillonterning. Hvis ikke man har en slip-let-gryde, skal man bare røre kraftig, det første minuts tid, til farsen begynder at give væde fra sig, så kan man sagtens brune uden fedtstof
Tilsæt vand (hold ½ dl tilbage til jævning) og bouillonterning. Hvis du ikke har en slip let-gryde, skal du bare røre kraftig, det første minuts tid, til farsen begynder at give væde fra sig, så kan du sagtens brune uden fedtstof