Kog eventuelt spaghettien lige lidt mindre, end der står angivet på emballagen, og bland den i kødsovsen, og lad den koge med dér de sidste par minutter
Bacon skæres ligeledes i tern, og brunes med en lille smule olie i en gryde. Ingen af os to bryder os om rødvin i varme retter, men derimod er hvidvin perfekt til vores smagsløg
Spaghetti bolognese er i min terminologi spaghetti og kødsovs i en luksusudgave. Pil imens løg og hvidløg, hak løget fint, og kom det i gryden sammen med presset hvidløg
Før du går i gang med grønsagssovsen skal du lige beslutte om du vil have den til at ligne kødsovs så meget som muligt, i så fald skal champignon og auberginer være groft hakkede eller i meget små tern
Meget gerne med en kraftig rødvin (med fare for at virke forudsigelig, gerne med en italiensk Ripasso eller en Amarone i den ‘mildere’ ende), for ellers drukner den i smagsindtrykket fra retten
Denne ret blev opfundet en dag for længe siden, da jeg som typisk studerende tænkte, at der også måtte være andre måder at spise den obligatoriske pasta medkødsovs på
For MIG er det her osso bucco, ligesom jeg også stadig kalder min pastasauce for kødsovs, mine ris-deller for frikadeller og mine bønne-bøffer for bøffer
Kødsovs. Drys med salt og lad dem ligge ca. inden rødvin og vand tilsættes. Fordel dernæst kødsovsen over. Dub aubergineskiverne lidt tørre med køkkenrulle, og læg dem på en bageplade med bagepapir