Start med at lægge husblasen i en skål med koldt vand ca. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Husblas ligges i blød i koldt vand. Min mor havde nærmest med lynets hastighed fået bagt de fleste kager, så jeg nåede kun at bidrage med et par stykker
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
I mellemtiden lægges de tre blade husblas i en skål medvand. Tag husblassen og vrid det let for vand – hæld det i en lille gryde og ved lav varme smeltes det
I en kasserolle tilsættes sukker og vand. Denne kage kræver PLANLÆGNING og masser af tid i køkkenet. Rør det rundt med en ske og sæt det tilbage et par minutter
Sæt en gryde over med lidt vand i bunden. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kage og cremen med smør hedder patissiere creme
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Pensel kagenmed mælk, og drys sukker og de hakkede mandlerne over. En gærdej bagt med lækker vanilje-remonce Jeg er så glad for min "Den blaa Bagebog" fra Tørsleffs Husmoder Service