En rest kartoffelmos, dejligt krydret medhvidløg, lidt mel og æg – og et varmt vaffeljern – jamen altså – der var ikke noget der hang i eller drillede – og de var lige til at løfte over på bageristen
Servér kartoffelmosenmed de ristede, sprøde skaller på toppen. Det var min mad-nørd-ven, Peter, der kom med de røgede kartofler – og også med forslaget om at bruge dem til mos
Tilbehøret var grov kartoffelmosmed friterede salvieblade. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grov kartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet
Hak løgene og snit hvidløgene fint. Smag til med salt og peber. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det et øjeblik inden gulerødder og peberfrugter også kommes i
Vi plejer at få kartoffelmos til denne ret, men da vi stadig har masser af nye kartofler i vores højbede så er det tilbehøret idag sammen med nye danske gulerødder og blomkål
Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Bland græskar/kartoffelmosmed æggeblandingen. Løg, hvidløg og gulerod skæres i mindre stykker og hakkes i minihakkeren eller skæres i små stykker med en kniv
Kan serveres til alt fra ris til pasta til kartoffelmos eller som vi fik det med ovnfritter. Denne opskrift gav en portion, som med det rette tilbehør kunne mætte tre personer, så det var da ganske godt alt taget i betragtning