Riskoges op med krydderierikogevandet. kogendevandKrydderier. kogende vand. Drysses med en håndfuld rosiner og eller en håndfuld Cashew nødderHer serveret med grønne salatblade der er dryppet med soya og lidtolie
Det meste kan man lave, mens risenekoger. Olietilstegning. Sprødstegte kyllingebidder, sprøde smårejer og stegte ris med grøntsager og svampe – og sursød sovs på kinesisk
Derefter skal vilderiskoge med i suppen og optage en masse smag, inden svampesuppen tilsidst afrundes med en sjat fløde, en skviscitronsaft og trevlet kylling
Sæt risenetil at koge, som anvist på pakken. kokosolie/olivenolietil at stege i. Server i en dyb tallerken med ris på bunden og smag til med limesaft og kokoschips på toppen
Kom vandet på panden og lad det koge op, Tilsæt Soya og østerssovs og evt. Vifikfrisk pasta til – det skulle bruges nu, men ellers ville en god gang ris og en salat også passe til