Koge ris smag opskrifter

Ris a la mande

Ris a la mande

Grøden til Ris al la manden koges med vanillestangen. Koges op, resten af mælken tilsættes lidt efter lidt efter, hånden som grøden koger ind
Indisk karrygryde med kikærter og brune ris

Indisk karrygryde med kikærter og brune ris

Lad det koge i ca. Indisk mad smager meget karakteristisk, sensorisk og stærkt. Har du smagt Masala. Her er opskriften på indisk karrygryde med kikærter og brune ris, der er lavet på kokosmælk og Graham Masala-krydderi
Risengrød og Ris a la mande

Risengrød og Ris a la mande

Skru ned og lad grøden små koge i ca. Nogle af retterne er blevet ganske ok og velsmagende, de har bare ikke kunne erstatte ris a la manden juleaften og jeg har savnet den dessert, som jeg ellers kun spiser den ene gang om året
Cremet svampesuppe med kylling og ris

Cremet svampesuppe med kylling og ris

Derefter skal vilde riskoge med i suppen og optage en masse smag, inden svampesuppen til sidst afrundes med en sjat fløde, en skvis citronsaft og trevlet kylling
Bagt butternut squash med karrysovs og ris

Bagt butternut squash med karrysovs og ris

Når sovsen koger, er den klar til at blive jævnet med Maizena majsstivelse. I går smagte jeg for første gang i mit liv butternut squash, og jeg blev meget overrasket
Kokoslaks med grove ris

Kokoslaks med grove ris

Sæt risene til at koge, som anvist på pakken. Server i en dyb tallerken med ris på bunden og smag til med limesaft og kokoschips på toppen
Kålfad med ris og grønt

Kålfad med ris og grønt

i kogende vand og lad dem koge, til de er møre. Smag til med tomatpuré, paprika og Herbes de Provence samt salt
Citrusmarineret laks med ris pilaf

Citrusmarineret laks med ris pilaf

Citrusmarineret laks med ris pilaf er en både let og velsmagende ret, der kan serveres som hovedret eller som en let frokost
Ugens opskrift #13: VERDENS BEDSTE BRUNE RIS

Ugens opskrift #13: VERDENS BEDSTE BRUNE RIS

Jeg bruger den samme gryde som jeg vil kogerisene i, til at udbløde dem i. Jeg synes at risenesmager af mere end når jeg ikke får dem udblødt, de er sødere og mere aromatiske, og på samme tid nyder jeg dem også mere, når jeg ved at jeg har gjort en hel masse for at gøre de sunde stoffer som risene indeholder lettere optagelige for mig
Gyldent broccolifad med ost og ris

Gyldent broccolifad med ost og ris

Start med at kogerisene efter. Mens de koger, gøres de øvrige ingredienser klar. Broccoli og ost er i øvrigt en rigtig god kombination efter min smag - hele året