Hvad er kondenseretmælk egentlig. Med konklusionen om, at karamelliseret mælk er det samme, behøver man da heller ikke selv, at koge det i fire timer, hvis man ikke gider den slags
Også kendt som karamel lavet af kondenseretmælk. Det er noget af det nemmeste (og dermed også farligste at lave), da du virkelig bare skal købe en dåse kondenseretmælk og lade den simre i en gryde med kogende vand i 3 timer. 1 dåse kondenseretmælk. The post Dulce de leche / karamel af kondenseretmælk – i 3 varianter appeared first on Anna-Mad blog. 1 dåse kondenseretmælk
Kom smør, farin og kondenseretmælk op i en gryde. yoghurt, A 38 eller andet surmælksprodukt ( jeg brugte vaniljeyoghurt). 1 dl kondenseretmælk. 2 dl yoghurt, A 38 eller andet surmælksprodukt ( jeg brugte vaniljeyoghurt). 1 dl kondenseretmælk
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Kom sødet kondenserede mælk, rørsukker, smør, glukosesirup og vanillesukker i en lille gryde. Smelt mælkechokoladen i mikroovnen før karamellen er stivnet (husk at røre i chokoladen indimellem så den ikke brænder på)
Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde. Ingredienser 250 g mørk chokolade 1,5 dl fløde & 1,5 dl sukker (eller 1ds kondenseretmælk). Kog fløde og sukker sammen i 20-30 minutter indtil det er kondenseretmælk. 1ds kondenseretmælk
Det som virkelig tiltalte mig ved denne opskrift var, at ingredienserne var noget som kunne findes i et hvert supermarked, og at man ikke nødvendigvis skal ud og have fat i kondenseretmælk
Jeg har tidligere afprøvet opskrifter, hvor der skal indgå kondenseretmælk, men der har jeg oplevet, at karamelmassen er blevet grynet (vist nok fordi, den bliver for varm)
Jeg elsker saltkaramel – i både is, desserter og kager, og selvom det tager lidt tid at lave, er det simpelthen så nemt at lave, hvis du vælger at bruge kondenseretmælk