Et stort tærtefad smøres og farsen fordeles over fadets bund og sider - ligesom en tærtedej. På min maddag lavede jeg en rigtigdejligdejfri tærte med kyllingefars og asparges
Kørte en omgang kyllingefars med et æg, salt, cayennepeber og en god omgang hvidløg. Det blev lagt i et fad med en pastasauce, lidt revet ost og romanesco blomkål
Dagen før havde jeg så købt to pakker kyllingefars på tilbud og det blev så minredning. Jeg skar den ene aubergine på langs og den anden på tværs, da det passede bedst med mitfad
Kalvespidsbryst, kyllingefars og toast med jordskokpuré, asparges og chili- og kaffesauce. Sliders’erne bestod af helt simple, hjemmebagte burgerboller (opskrift her), som blev bagt direkteifadet, som de senere skulle varmes i
Læg den ene ifadet og hæld kødfyldet i. Ja, det sidste år har jeg haft en hel del at se til. Så jeg har desværre ikke haft så meget tid og overskud tilmin kære blog, som jeg ellers er så utrolig glad for
Gratineretkyllingefars med pasta ifad. Rør kyllingefarsen godt sammen …. PrintThis Post. Kyllingebøf er en lidt lettere udgave end den traditionelle bøf af oksefars