tilberedning: 35-40
Portion: 4
Ovn: 200 grader
Kylling:
Bland kyllingefars, æg, timian halvdelen af basilikum og salt. For 4 store bøffer og læg dem i et ildfast fad
Grøntsager:
Forbered grøntsagerne og læg dem i et andet fad eller på en bageplade.
Bag:
Drys både grøntsager og bøffer med olie og bag dem i midten ovnen i 20 min. Eller indtil grøntsagerne er møre og bøfferne gennemstegte.
Sauce:
Bland græsk yoghurt, citronsaft, det sidste basilikum, salt og peber.
Fyld dem med salat, peberfrugt, majs og kyllingebøffer og server med dressing. Rør kødet med løg, ingefær, citronsaft, paprika, spidskommen, kardemomme, cayennepeber og salt
Steg kyllingebøfferne på panden. Helt eksklusivt hos Oprah delte kokken nu denne meget hemmelige opskrift med verden, og heldigt var det, at min veninde dengang var på barsel og derfor sad i sofaen og griflede ned imens kokken kreerede burgeren i Oprah's studiekøkken
Så var det i dag vi skulle afprøve en sund kyllingeburger, med burgerbolle uden mel. Den smagte rigtig godt og derfor vil jeg gerne dele opskriften med dig
Steg kyllingebøfferne på en varm pande med olie. Her får du den bedste cafe kyllingeburger med hjemmebagte burgerboller og syltede rødløg som bliver et sikkert hit for dine gæster eller familie
Kyllingebøffer. Start med at mose avocado med salt og peber. Rør alle ingredienserne til kyllingebøfferne sammen i en skål til det er en jævn, sammenhængende masse
Dyb kyllingebøfferne i æggesuppedasen og efterfølgende i raspen. Hvordan for pokker bærer de sig ad hos MC Donalds med at lave perfekte billeder af burgers
Drys et skærebræt med rigeligt hvedemel. Vend klumperne med en spatel og mas dem flade til bøffer. Kom rigeligt med neutral olie (rasp, vindruekerne, solsikke) i en stegepande og varm den op på fuld blus
Lav 2 bøffer ud af kyllingfarsen og krydr med salt og peber så de er klar til senere. Steg dem i olivenolie på alle 4 sider ved god varme til de bliver "sprødmøre" krydr med salt peber eller ønsket krydderi, lad dem dryppe af på papir efter stegning. Lav 2 bøffer ud af kyllingfarsen og krydr med salt og peber så de er klar til senere
Kyllingebøfferne er lavet med hakket kyllingekød, salt, peber, frisk persille og forårsløg. I dag har vi haft travlt med at gøre den gamle lejlighed klar til at blive malet, så aftensmaden skulle være hurtig og overskuelig
En nærmest traditionel ret med et lille tvist. Retten kan nemt laves med svinekød, hvis det foretrækkes - og den kan laves med plantehak og vegansk smør
Sådan tilberedes ristet andebryst med kartoffel-tomatsalat. groft salt med sukkeret. Tør det meste af saltblandingen af med et stykke køkkenrulle, og læg bryststykkerne med skindsiden nedad i en kold pande og skru op til kraftig varme
Vi synes, retten mætter fint bare med broccolisalaten, men skal der lidt mere til at mætte jeres families maver end vores, så servér med kartofler og brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.