Inden jeg gik ud i køkkenet for at bage brød, var tanken et italiensk landbrød alene lavet på hvedemel, men da der i bageskuffen var en rest speltmel endte det med en kombination
De her langtidshævede landbrød er både lækre og lette at lave hvis man er ejer af en køkkenmaskine. Det er med garanti det hele værd og jeg skal helt sikkert bage de her langtidshævede landbrød i den kommende weekend
Og selvfølgelig nybagt landbrød og rugbrød. Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Urtetoast 6 skiver landbrød Smør Havsalt Citrontimian Smør brødet med smør. 6 skiver landbrød. 2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter
Rist flere skiver af landbrødet og smør rillette på det ristede brød. Lakse rillette375 gr laks200 gr flødeost1 spsk rosenpeber3-4 dråber tabasco1 lime1 bundt koriander1 rustikt landbrød100 gr mandlerevt
Denne her variant er lavet med udgangspunkt i et klassisk landbrød på spelt og surdej. Det er fuldkornsspeltmel og almindelig speltmel, men med en klar overvægt af det fine speltmel, da jeg gerne vil have landbrødets luftigheden
Landbrøds-blanding fra De Fem Gaarde. Det første du skal kaste dig over er at få bagt landbrødet – gør det allerede to dage inden, at du skal servere retten
4 skiver godt landbrød eller lignende – ikke for groft, men heller ikke helt hvidt brød. 4 skiver godt landbrød eller lignende – ikke for groft, men heller ikke helt hvidt brød
Skær landbrødet i tern og læg brødtern i en skål. Chef salatRester af kylling2 skiver landbrød2 spsk olivenolie1 spsk havsalt½ agurk8-10 cherrytomater100 gr blandede salater (f. 2 skiver landbrød
Jeg har valgt en bruge en blanding fra IRMA der netop hedder “Økologisk Vårrugbrød brødblanding“, og selvom man selvfølgelig kan bruge blandigen til at at bage et rugbrød med så kan man altså også lave et dejligt groft landbrød ud af blandingen, ved selv at tilsætte andre ingredienser
Tilberedning Sådan gør du Sæt ovnen på 225°C med grillfunktion. Rist 2 skiver brød og anret ønsket mængde chili con carne eller kødsovs på en af skiverne Læg et par skiver ost ovenpå Gratiner 4–5 min i ovnen eller til osten er smeltet
Godt foccacia eller landbrød smaker nydelig til, spesielt når brødet dyppes i kraften. Å spise blåskjell i vannkanten føles ut som noe av det mest naturlige i verden