Landbrød opskrifter

Fransk landbrød

Fransk landbrød

F. r. a. n. s. k. l. d. b. ø. 1. 5. v. p. h. o. i. g. 2. æ. t. e. 0. m. u. å. R. ,. K. j. (. ). L. Æ. w. y. c. V. f. S. 3. J. B. H. G. P. I. -. E. M
Italiensk landbrød

Italiensk landbrød

Inden jeg gik ud i køkkenet for at bage brød, var tanken et italiensk landbrød alene lavet på hvedemel, men da der i bageskuffen var en rest speltmel endte det med en kombination
Langtidshævede landbrød

Langtidshævede landbrød

De her langtidshævede landbrød er både lækre og lette at lave hvis man er ejer af en køkkenmaskine. Det er med garanti det hele værd og jeg skal helt sikkert bage de her langtidshævede landbrød i den kommende weekend
Tærte m. skinke og porre

Tærte m. skinke og porre

Og selvfølgelig nybagt landbrød og rugbrød. Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Grønne asparges gratineret med parmesan og pocheret æg serveret med urtetoast

Grønne asparges gratineret med parmesan og pocheret æg serveret med urtetoast

Urtetoast 6 skiver landbrød Smør Havsalt Citrontimian Smør brødet med smør. 6 skiver landbrød. 2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter
Laks med pesto og salat af perlespelt

Laks med pesto og salat af perlespelt

Rist flere skiver af landbrødet og smør rillette på det ristede brød. Lakse rillette375 gr laks200 gr flødeost1 spsk rosenpeber3-4 dråber tabasco1 lime1 bundt koriander1 rustikt landbrød100 gr mandlerevt
Stegt og dampet rødspættefilet

Stegt og dampet rødspættefilet

2 skiver groft landbrød. Læg 2 rødspættefileter i mælken og vend herefter i hvedemel, rugmel med salt og lidt friskkværnet peber
Gulerodsbrød med Birkes

Gulerodsbrød med Birkes

Denne her variant er lavet med udgangspunkt i et klassisk landbrød på spelt og surdej. Det er fuldkornsspeltmel og almindelig speltmel, men med en klar overvægt af det fine speltmel, da jeg gerne vil have landbrødets luftigheden
Pariserbøf

Pariserbøf

4 skiver godt landbrød eller lignende – ikke for groft, men heller ikke helt hvidt brød. 4 skiver godt landbrød eller lignende – ikke for groft, men heller ikke helt hvidt brød
Chef salat

Chef salat

Skær landbrødet i tern og læg brødtern i en skål. Chef salatRester af kylling2 skiver landbrød2 spsk olivenolie1 spsk havsalt½ agurk8-10 cherrytomater100 gr blandede salater (f. 2 skiver landbrød
Vårbrød med gulerødder

Vårbrød med gulerødder

Jeg har valgt en bruge en blanding fra IRMA der netop hedder “Økologisk Vårrugbrød brødblanding“, og selvom man selvfølgelig kan bruge blandigen til at at bage et rugbrød med så kan man altså også lave et dejligt groft landbrød ud af blandingen, ved selv at tilsætte andre ingredienser

"Left over"-toast

Tilberedning Sådan gør du Sæt ovnen på 225°C med grillfunktion. Rist 2 skiver brød og anret ønsket mængde chili con carne eller kødsovs på en af skiverne Læg et par skiver ost ovenpå Gratiner 4–5 min i ovnen eller til osten er smeltet
Hvitvinsdampede blåskjell på grillen

Hvitvinsdampede blåskjell på grillen

Godt foccacia eller landbrød smaker nydelig til, spesielt når brødet dyppes i kraften. Å spise blåskjell i vannkanten føles ut som noe av det mest naturlige i verden
Emmer og Ølandshvedebrød

Emmer og Ølandshvedebrød

Landbrød af Emmer, Ølandshvede og Kæmpedurum. Brødtype. Brød med emmermel og ølandshvedemel. Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen
Sommermat – Bruschetta

Sommermat – Bruschetta

4-5 ristede brødskiver (vi brukte gresk landbrød). 4-5 ristede brødskiver (vi brukte gresk landbrød). Bruschetta kommer i utrolig mange varianter