Letsaltet torsk opskrifter

Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

Torsken dampes i letsaltet vand. Torsk med rygeostcreme. Torsken dampes i letsaltet vand. Anret flager af dampet torsk på små tapasbrød
27 0
Anden & Teologerne!

Anden & Teologerne!

Torsk, tigerrejer, sorte bønner, mandel, hvidløg Torsk - Sorte bønner - Mandler - Hvidløg - Blomkål - Granatæble Skinstegt torsk og stegte tigerrejer på bund af sorte bønner, små sprøde buketter af blomkål, ristede mandler og brændte hvidløg, dekorede sort og hvid sesam samt frisk frissé og dild
1 0
TORSK PÅ PERLEBYG

TORSK PÅ PERLEBYG

Vi har så godt af at spise fisk – helst to gange om ugen, så jeg har udviklet en opskrift med torsk og eksperimenteret lidt med ingredienserne
5 0
Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

torsk)1 pakke bacon (8 skiver)1 pakke friske grønne bønner1 pakke bredbladet persille2 gule peberfrugter7 forårsløg1 limefrugt1 citron2 blodgrapefrugter3 cm frisk Ingefær3 frisk rød chilli1 løg1 Hvidløg4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 lille hvidkål1 krukke friske koriander400 g grønne linser1 glas kapers1 ps. 400 g fiskefilet (sej, gedde, torsk)1 løg1 æg2 spsk mel2 dl sødmælk½ spsk olie½ spsk smør1 citron4 store gulerødder3 pastinakker3 porrer1 spsk balsamico2 spsk olie1-2 tsk karry2 spsk kapers1 lille hvidkålshoved5 dl sødmælk1 spsk mel½ tsk reven muskatnød. 7) Sæt en gryde over med 2 liter letsaltet vand8) Skræl gulerødder, pastinakker og porrer i ca 1 cm brede skiver9) Når vandet koger tilsættes først gulerødderne. Stuvet hvidkål12) Sæt en gryde over med 2 l letsaltet vand13) Fjern de yderste blade på kålen, del det i kvarte og skær stokken væk
12 0