I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Kanelsnegle med eller uden glasur. Kanelsnegle er bare … ja, herhjemme spiser vi tit kanelsnegle i stedet for wienerbrød til søndagsmorgenmaden efter det sprøde morgenbrød
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Det er første gang jeg har lavet kanelsnegle i fad og det bliver absolut ikke sidste gang. De er ret lette at lave, faktisk lettere end almindelige kanelsnegle, for det gør slet ikke noget at fyldet løber lidt ud
Det jeg holder mest af ved disse snegle, er den luftige, bløde dej. Kanelsneglen bliver ekstra lækker, når den kan nydes på nyt keramik fra Vennebjerg Mølle
I fredags bagte jeg de lækre, snaskede kanelsnegle med marcipan, som Christian næsten er afhængig af for tiden, lørdag stod den på suppehorn, som jeg bagte til min suppe, og i går bagte jeg et flute, som skulle bruges til vores aftensmad
Nu har jeg i sidste uge skrevet et indlæg om de 10 mest uundværlige ting til din baby – altså efter min mening – og så er det vel også meget passende at jeg supplerer med de 10 mest ligegyldige køb og overflødige ting, som du kan anskaffe til dig og din baby, når du skal være mor for første gang
Den her opskrift er inspireret af en opskrift på arla. dk - jeg har dog tilføjet æg til dejen, da jeg synes at det giver en god luftighed og blødhed til dejen
Madoplevelser 2012År 2012 har budt på mange spændende oplevelser og masser af god mad. Jeg har her samlet et lille udpluk af nogle af de bedste, sjoveste, hyggeligste, mest anderledes, velsmagende og inspirerende madoplevelser jeg har haft i det forgangne år