Lynhurtig forret opskrifter

Oliventapenade med kapers

Oliventapenade med kapers

Tapenade er lynhurtigt at lave og altid lækkert at have i køleskabet. Vi kan jo meget passende begynde nu, tage det fra en ende af og altså starte med forretten
Ravioli med citron og pinjekerner

Ravioli med citron og pinjekerner

Retten er perfekt til frokost eller som forret, men laver du en større portion og lidt salat til, så kan du også bare gå ombord og nyde det som et aftensmåltid

Mig og Mette BlomsterbergJeg har "lånt" Mette Blomsterbergs foccaciabrød i dag til min forret. Sæt brødet ind i en 230° forvarmet ovn, og smid lynhurtig ½ dl koldt vand ind i ovnens bund – luk straks ovnlågen igen
Varm Ærtesuppe med rejer

Varm Ærtesuppe med rejer

Denne varme suppe kan både fungere som let hovedret eller en god fyldig forret. Tilsæt 3 spiskeer cremefraiche sammen med parmesanen, kør lynhurtigt på blenderen
Madklubben Vesterbrogade

Madklubben Vesterbrogade

Tatar med en svampe mayo til forret og en ordentlig omgang oksemørbrad med artiskokker, ovnbagte gulerødder og friske tomater med en kraftig glace til, denne servering var for 2 personer. Dernæst var betjening meget svingende og flere gange kom de drikkevarer vi havde bestilt ikke eller noget forkert kom, tilgengæld var de lynhurtige til at komme med det rigtige og generelt set ventede i ikke ret længe på maden og drikkevarer, hvilket de skal have ros for, for travlt det var der bestemt denne lørdag aften så på trods at et par småting skal Madklubben Vesterbrogade sammen med vores efter middagen drink have 4 ud af 5 stjerner for en rigtig god oplevelse i høj klasse
FRUTTITEKET - ANMELDER: Grill-Bar, Århus

FRUTTITEKET - ANMELDER: Grill-Bar, Århus

Der kom lynhurtig en smule brød, lidt god olivenolie til at dyppe i samt nogle oliven på bordet. Vi fik valgt forret, hovedret samt dertilhørende drikkevarer og bestillingen blev afgivet

Panorama Restaurant Munkebjerg

Vi fik os sat og lynhurtigt kom der lidt brød og smør på bordet imens vi kiggede på menu kortet. Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips