Kom olie og smør i en stegegryde. Skær mørbraden godt halvt igennem på langs. Spred ud og læg en plastikpose over og bank dem let flade med hånden eller en kødhammer
Hvad enten det er på stegepande, igryde eller i ovnen. Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskriftfinder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbradi – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Lad mørbradgryden koge op, og rør flødeni. Kom mørbradskiverneigryden, og brun dem i baconfedtet. Afpuds mørbraden (fjern synlige sener og fedt), og skær den iskiver
Rødvinssaucetil andebryst, culotte, roastbeef eller mørbrad. Start med at koge vinenindilillegryde eller kasserolle ved kraftig varme og uden låg – det tager ca
Denne gang blev mørbradgryden serveret med kartoffelmos, og resterne fikvitilris. Herefter "fiskes" de op af gryden, hvorefter champignons brunes af flere omgange og tilsæt eventuelt mere fedtstof
Afpuds svinemørbraden (fjern fedt og sener) og skær den i tern. Tilsætfløde og tomatpure. Smelt smørret i en gryde, kom derefter posens indholdi, og steg let
Her er mit take på den klassiskemørbradgryde. Pilhvidløgene og ‘puds’ mørbraden (de gode har ikke så meget der skal skæres fra, de dårlige har så meget at det kommer til at tage tid)
For nogle dage siden lavede jeg mørbradgryde - en ret jeg ikkerigtig har erfaring med - tilmin kæreste og jeg, og det blev skide godt ^^ vigik begge to og smånupsede af kødet længe efter vi havde spist os mætte