Her finder du opskrifter på knas som krystalliseret chokolade og kandiseret frugt, forskellige saucer og kager som makroner, madeleinekager og cantuccini og tilbehør som marengs, vafler og nøddekurve
Her tilsættes farve til marengsen. Jeg har fået et flip med at lave de små franske makroner. Aner faktisk ikke helt hvorfor, da jeg ikke er særlig vild med de små sprøde kikse-ligende dimser
knuste makroner og frosne hindbær der lige fik et kort opkog med lidt sukker over. Jeg synes makron og hindbær fungerer rigtig godt sammen – de søde og sprøde makroner og de lidt syrlige hindbær – mums
Bliv ved med at vende marengsen, indtil den har den rette konsistens. gul pulverfarve (bruger du flydende frugtfarve, skal det piskes i den færdige marengs, inden mandel mel tilsættes)
Start med at piske æggehviderne luftige og derefter piske sukker i, til du har en stiv marengs. Jeg stod for disse macarons med kaffe og chokoladeganache og har i den gode stop-spild-af-kaffegrums-tjeneste brugt kaffegrums fra de brugte nespressokapsler i selve makronerne