Anvendes i marinader, på salat, risotto eller til aioli. Jeg synes pestoen med rapsolien er klart at foretrække, da olien ikke overtager smagen af ramsløg
Hak ramsløgene groft, og kom dem i marinaden. olie, og bland, eller ryst det sammen til en marinade. De blev ikke taget imod med åbne arme, og kun svin og den fattigste, uoplyste bondebefolkning spiste dem
Lav en marinade af olie og krydderier/krydderurter efter smag. Croutonerne giver supper og salater et knasende sprødt løft – og chipsene kan serveres som en lækker snack sammen med grøntsagsstave og dip, humus eller tzatziki
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
aftensmad citron citronsaft frokost marinade olie pesto ramsløg solsikkekerner vindruekerneolie. Men den kan med fordel fryses i mindre poser hvor den kan holde i ca
Til marinaden brugte jeg. ) Og manden kom med en masse lyde, hvorefter han konkluderede, at jeg burde åbne en restaurant og så ville folk fra nær og fjern strømme til
fennikel, hvide asparges, grønne asparges, sukkerærter, persillerod, knoldselleri, ærteskud, artiskok, ramsløg, blegselleri, radisser, grønne bønner, porre, rødbede, savoykål etc… En kombination af disse grøntsager med lidt frugt der komplimenterer grøntsagerne (en bitter grøntsag opvejes af en sød frugt), en god marinade og lidt frø (fx sesamfrø), kan aldrig gå helt galt
Til marinaden brugte jeg (andre spændene krydderier er ligeså fint, kun fantasien sætter grænser). Egentlig ikke en kåltype jeg har stor erfaring med, men som jeg alligevel har googlet så meget, at jeg finder den interessant
Bland marinaden. Vi har så godt af at spise fisk – helst to gange om ugen, så jeg har udviklet en opskrift med torsk og eksperimenteret lidt med ingredienserne