Med kommen opskrifter

Oksegryde med kommen og røget paprika

En oksegryde med peberfrugter, løg, kommen og røget paprika. Men forestil dig, at du har redet på den ungarske steppe hele dagen – skiftevis i sol og piskende regn – på vej med en taskefuld vigtige dokumenter
Wraps med laks og spinat

Wraps med laks og spinat

Smør tortillaerne med et tyndt lag rygeost – fordel spinat og laks. Rør Mayonaise og creme fraiche sammen – dryp på – riv citronskal over – krydr med salt og peber
Kringle

Kringle

Forskellen er, at dejen til kommenskringler er krydret medkommen. Læg kringlen på en bageplade beklædt med bagepapir
Mad til mange: linsedeller af røde linser

Mad til mange: linsedeller af røde linser

Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
{ Croissanter } med SMØR!

{ Croissanter } med SMØR!

Hvis dejen har svært ved at klistre sammen, kan man kommen en smule vand på. Hjemmelavet croissanter med SMØR
Klassisk hummus

Klassisk hummus

Er du ellevild medkommen, kan du selvfølgelig tilføje det alligevel. Efter mange forsøg er det endelig lykkedes mig, at lave en rigtig god hummus, og den skal selvfølgelig deles med jer
Multi Brød

Multi Brød

-DGrovbrød med en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid  sammen med frisk frugt eller med i madpakker
Grahams Boller

Grahams Boller

Gæren udrøres med honning og resten blandes i. kommen, fennikel, kardemomme eller andet du har lyst til, at bollerne også skal smage af
Marrokansk tagine med lammekødboller

Marrokansk tagine med lammekødboller

Rør lammefarsen sammen med revet hvidløg, kommen, spidskommen, paprika, hakket mynte, salt og peber. Her er en variation over den klassiske tagine med lammekød
Min Curry

Min Curry

Jeg har dog altid løg, hvidløg, majs og blomkål med som ”grønt”. ½ tsk spidskommen. 6 personer2 spsk olivenolie2 hakkede løg2 fed hvidløg hakket4 spsk karry pasta gerne den røde2 ds tomater eller 400g tomater hakkede1 dl æblemos eller et æble skrællet og skåret i tern1½ dl yougurth naturel eller creme fraiche eller soyamælk og lidt citronsaft½ tsk spidskommen2½ dl kokosmælk10 usvovlede abrikoser i strimler eller 4 spsk. Derefter tilsættes tomater, abrikos, yougurth, kokosmælk, æbler, kommen, og boullion  og kog i 10 minutter, kom gulerødder , squash og aubergine i. Kog 5 minutter og server med Ris, Kokosmel, bananskiver, rosiner og evt
Mexicansk spaghetti

Mexicansk spaghetti

Krydr medkommen, chili, salt og peber. Det er også meget vigtigt, at man kun liiige steger kyllingen brun, den skal være meget rå når man skære den i tern og koger dem med resten
Østrigsk grovbrød med surdej

Østrigsk grovbrød med surdej

kommen. Ælt det godt igennem, og form det herefter til et kæææmpe brød (eller flere små), som lægges på en bageplade med bagepapir