I gryden med olie og fedt fra bacon kommes løg, hvidløg, gulerødderogsquash – samt evt andre grønsager og rodfruger man gerne vil have brugt fra grøntsagsskuffen
I gryden med olie og fedt fra bacon kommes løg, hvidløg, gulerødderogsquash – samt evt andre grønsager og rodfruger man gerne vil have brugt fra grøntsagsskuffen
oliefri pommes frites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) ogknoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Rodfrugter er lækre i en kødsauce, men lige nu må man "nøjes" medgulerødderne, men om vinteren tilsætter jeg gerne knoldselleri, pastinakker og persillerod
Kom de revne kartofler ogknoldselleri i én skål og de revne gulerødder samt squash i en anden skål. "Gulerods-squash roulade" - ganger du op med to og samtidig skipper du ingredienserne til kartoffel-selleri-rouladen
Men med den disclaimer af vejen, så er det her en rigtig kraftig, fyldig og god opskrift alligevel. Så fortsætter du med først lige at riste spidskommen på en pande, under flittig omrøring
Vi bestemte os derfor at lave en stor portion grøntsager i wok med krydret kylling og rejer til. Det er lettest at have det hele ordnet inden man går i gang med at stege
knoldselleriog pastinak, squash, auberginer osv. fennikel, hvide asparges, grønne asparges, sukkerærter, persillerod, knoldselleri, ærteskud, artiskok, ramsløg, blegselleri, radisser, grønne bønner, porre, rødbede, savoykål etc… En kombination af disse grøntsager med lidt frugt der komplimenterer grøntsagerne (en bitter grøntsag opvejes af en sød frugt), en god marinade og lidt frø (fx sesamfrø), kan aldrig gå helt galt
Start med at sautér knoldselleri, gulerødder, forårsløg i olie i en varm gryde. kom først lidt af kødsaucen i et ovnfast fad, læg dernæst et lag medsquash, mere kødsauce, et lag squash, mere kødsauce, den første mozzarella i skiver, squashog til sidst kødsauce
Begynd med at grovhakke gulerødder, porrer og selleri i skiver og firkanter. Langtidssimret Osso Buco med Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'
Riv gulerødderne, skær squashen i tynde skiver og skær knoldsellerien i tern. Min erfaring er, at du efter kogning skal sørge for at få pladerne skilt af med det samme, ellers klistrer de sammen (det gjorde de for mig)
Roastbeefen lægges i et fad og krydres med salt og peber. Salt og peber. Pynt med rugbrødscroutoner. Rør grøntsagerne til mos med en håndmikser sammen med smør, salt, peber og persille