Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Riv gulerødderogsquash, og vend dem med i dejen. Endnu en omgang lækre proteinboller på bloggen. Manden er en sand gourmet og har med baggrund i en sygdomsfyldt barndom og ungdom fundet sig godt til rette i en livsstil uden kunstigt sukker og tilsætningsstoffer
Bollerne her er bagt med fuldkornshvedemel, gulerødderogsquash. De smager dejligt og kan sagtens spises med marmelade eller ost til morgenmad, og samtidig er de fulde af sunde grøntsager
Den kan klare diverse løg, squash, kål og andre “bløde” grøntsager, men gulerødder er for skrap kost for den, så mine blomkålsbuketter og gulerodsskiver blev dampet, inden de blev hakket (blot for at sige at det altså også fungerer med dampede oghalvkogte grøntager)
Server kødbollerne i tomatsaucen på en bund af strimlet squash-spaghettiog nyd. Vask squashenog skær den i tynde spaghetti-strimler med enten en spiralizer eller et godt gammeldags rivejern
Put de revne grøntsager i en stor skål og rør rundt med æg, vand, husk og olien. Her får I opskriften på de lækreste glutenfri boller, som er perfekte til en sandwich eller bare med smør
Jeg har planer om at afprøve noglefiberboller udelukkende med pulpen fra æble. Men nu går det endelig løs og den næste juice jeg laver bliver helt sikkert med æble, ingefær og citron, som helt klart er min favorit
Rør kødet med alle ingredienser og form små bollermed en teske, som du steger for god varme i olie. Når de små kødboller er færdige, smider du grøntsagerne på panden, steger dem i et par minutter og tilsætter sambal oelek, oyster sauce, soya og vand