Boller med gulerødder opskrifter

Glutenfri boller

Disse boller er rigtig gode, hvis du som jeg, skal have din vata i balance – altså hvis du bøvler med irriteret tyktarm
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt. er dejen for våd efter hævningen, kan der med fordel tilsættes lidt ekstra mel når du skal til at forme bollerne
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. gulerødder eller æble, derefter vand, honning og olie i en anden
Boller i karry på den sunde måde

Boller i karry på den sunde måde

En af mine livretter er boller i karry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Boller i karry – med kylling

Boller i karry – med kylling

Og så har jeg tilføjet gulerødder og friske æbler for et syrligt og sprødt twist. Jeg er ligesom hende også selv vild medboller i karry – det er sådan en nostalgisk ret for mig – så jeg var frisk
Lækre boller med græskar

Lækre boller med græskar

Jeg har før lavet bollermedgulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også. Det er ikke så tit, at jeg bager boller
Boller i Karry

Boller i Karry

Server boller i karry med kogte ris og drysset med fintsnittet forårsløg og æbletern. I denne variant er den skarpe karry kombineret med sødt æble og det giver et rigtig godt smags-spil
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server med det samme til suppe, salat eller hvad du har lyst til. På grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt

Koldhævde boller med Chiafrø

have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
BOLLER I KARRY OG DEN GODE FARS

BOLLER I KARRY OG DEN GODE FARS

Jeg tvister altid opskriften med finthakket gulerødder og pastinakker. Der blev selvfølgelig bestilt "BOLLER I KARRY"
Baronens boller i karry

Baronens boller i karry

Dampede grøntsager - fx blomkål, gulerødder og ærter, ris, chutney eller relish. Dampede grøntsager - fx blomkål, gulerødder og ærter, ris, chutney eller relish
Baronens boller i karry

Baronens boller i karry

Server bollernemed ris og dampede grøntsager samt chutney eller relish. Steg løg i olie med karry under omrøring i ca
Boller i karry og græskar

Boller i karry og græskar

Form små bollermed en teske og kog dem i vandet. "Finale - det er noget med slutning. Hæld nu vand på fra kødbollerne