Form farsen til kyllingeboller på størrelse med bordtennisbolde. Den er proppet med grøntsager. I bliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Boller i karry
gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt. er dejen for våd efter hævningen, kan der med fordel tilsættes lidt ekstra mel når du skal til at forme bollerne
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Og så har jeg tilføjet gulerødder og friske æbler for et syrligt og sprødt twist. Jeg er ligesom hende også selv vild medboller i karry – det er sådan en nostalgisk ret for mig – så jeg var frisk
Server boller i karry med kogte ris og drysset med fintsnittet forårsløg og æbletern. I denne variant er den skarpe karry kombineret med sødt æble og det giver et rigtig godt smags-spil
Server med det samme til suppe, salat eller hvad du har lyst til. På grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt
have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Dampede grøntsager - fx blomkål, gulerødder og ærter, ris, chutney eller relish. Dampede grøntsager - fx blomkål, gulerødder og ærter, ris, chutney eller relish