På koldt torske fad opskrifter

Brandade med salat og trøffelolie

Brandade med salat og trøffelolie

Hæld koldt vand over så det dækker fisken. Nu flittigere man er til at skifte vand des mere udvandet og mindre salt bliver torsken
Anden & Teologerne!

Anden & Teologerne!

Skinstegt torsk og stegte tigerrejer bund af sorte bønner, små sprøde buketter af blomkål, ristede mandler og brændte hvidløg, dekorede sort og hvid sesam samt frisk frissé og dild

Birthday Girl 7 Years Old

Hvorfor man gennemgår denne måned år efter år med lys i øjnene og nisser loftet er mig en gåde. Det er koldt og vådt og blæsende, nogle gange livsfarligt glat og man skal skrabe bilen for sne og dug i tide og utide
Kold torske ret med rejer, grønt og karrydressing

Kold torske ret med rejer, grønt og karrydressing

Vend skålen hoved i et fad, så retten står i fast form. Begynd dressingen. Igår lavede jeg en ny ret til aftensmad, kold torske ret med rejer, grønt og dressing
RIMMET LAKS til foråret

RIMMET LAKS til foråret

Sæt i et fad i køleskab med pres (et fad eller en sten , så det dækker fladen). Her er det laksen, der rimmes, men torsk er også fortræffelig denne måde
Sunde fish and chips - sådan!

Sunde fish and chips - sådan!

Fish'n'chips er toppen af poppen, og har du været i en storby i England, så ved du, at fish'n'chips kan købes ethvert gadehjørne af samme årsag

Torsk fra Vesterhavet

Læg torsken bradepande som er dækket af pergamentpapir og luk pergamentpapiret rundt om torsken. Kartofler koges og pilles Æg koges og hakkes Syltede rødbeder skæres i tern Capers drænes Peberrod rives Persille skylles og hakkes Bacontern ristes sprøde Kartofler koges og pilles Dijon- og fiskesennep Alt tilbehør anrettes i skåle eller et stort fad, Kartofler serveres varme

Fisk

hver sideTorskefiléter ca. Fisk kan tilberedes mangfoldige måderFisk kan koges, steges, dampes, røges, marineres og grilles

Maskeret Blomkål

Retten er kold, nem, smuk og smagfuld – kan nydes terrassen med et koldt glas hvidvin og dejlige mennesker

Brandade

Sæt torsken over i koldt vand med hvidløg skåret i fjerdedele og bouquet garni. Bring vandet til kogepunktet, lad torsken pochere (koge meget svagt) i ca

Maskeret blomkål

Og så smager kombinationen af blomkål, rejesauce og dild jo bare pragtfuld, men den er trods alt lidt for hverdagsagtig at servere som en fødselsdagsmenu, med mindre det er buffet, så kunne vi faktisk godt finde at lave denne som en af retterne

Menneskevarme i isnatten

Når det bliver bidende koldt, og hundene bliver utålmodige efter at komme ud isen og strække ud, skal de have godt med fedt, siger Niels