Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Jeg har slet ikke fået blogget siden tirsdag op til påske, ikke fordi jeg ikke har haft noget at skrive om, men vi har bare nydt ferie, og slappet af – og så kom vi til at bruge alt data’en i sommerhuset, så om fredagen havde vi ikke mere wifi – det har jo også sine begrænsninger
Jeg afprøvede en ny æggeforret, Devils Eggs. Skærtorsdag blev der tilberedt en dejlig påskemenu. Ved ikke lige om det var den perfekte forret til grillet lammeculotte med små kartofler og diverse salater, som fulgte bagefter, men indimellem serverede jeg stics med spanske pølser og ost, så vi kom da igennem hele smagsregisteret
Jeg havde en kunde i går i forretningen, som ville give påskeæg med nougat til. kan tåle mælkeprodukter og man gerne vil have et påskeæg med nougat i midten
Retten med selleri og “kaviar” er fin som forret eller som frokostret. Men nu haster jeg med at sende en lille idé til påskens frokostbord, selv om påsken allerede er i gang